verWondertjes babyshower

Als moeder ben ik verliefd geworden op de techniek naaldvilten. Door te prikken in een pluizig hoopje wol ontstaat er een poppetje, versiering of voelschildertijtje. Zo kun je met natuurlijk materiaal zachte creaties maken voor de kinderkamer of voor kinderspel. Heerlijk om je tijdens dit proces te verwonderen over de kleurlaagjes en vormen die ontstaan! En mijn kinderen voelen altijd de aandacht die ik er in heb gestoken als ik een favoriet kinderboekenfiguurtje of ander speeltje heb gemaakt. Een win-win want voor mij is er geen dankbaarder publiek dan mijn eigen jongens. Even geen kritische stem over alles wat beter kan, maar kinderlijke verwondering over hoe we samen onze eigen speelplezier maken.

Workshop naaldvilten babyshower

  • Inhoud: Een laagdrempelige kennismaking met de techniek waarbij iedere deelnemer bijdraagt aan een versiering voor de babykamer. Denk hierbij aan een resultaat zoals de naamhanger tussen onderstaande foto’s. 
  • Kosten: 50 euro voor 1- 5 personen, elke extra persoon is + 7,50. Maximaal 10 personen.
    (Voorbeeld: 7 personen = 50 + 2×7,50 = 65 euro)  
  • Duur: 1-2 uur. Binnen 1 uur kan elke deelnemer naaldvilten en is er een schattig resultaat voor de babykamer. Wanneer een groep enthousiast is, kunnen we er ook 2 uur van maken en mag iedereen eventueel ook een klein viltwerkje maken om zelf mee naar huis te nemen. Er zit geen prijsverschil in de duur. Hoe enthousiaster de groep, hoe goedkoper het uurtarief dus is 😉 
  • Locatie: waar jullie mij uitnodigen. Voor elke locatie binnen een straal van 20 minuten fietsen vanaf mijn huis in Schuytgraaf Arnhem reken ik geen reiskosten. Daarbuiten reiskosten in overleg. 
  • Beschikbare data: Neem vrijblijvend contact op. 

Informatie of boekingsmogelijkheden:

0615236320 / verwonderes@gmail.com